NOVITET IZ DARPHIN HYDRASKIN LINIJE: ZAPOČNITE DAN SVEŽEG LICA I REŠITE SE NADUTOSTI ISPOD OČIJU

Iscrpljući dani, naporna nedelja/e, meseci, pa čak i godine… Koliko nam nedostaje odmor i kvalitetan san i koliko smo zaista umorni teško da možemo da prikrijemo i najsavršenijom šminkom. Zato, kada se iz laboratorija kozmetičkih kuća lansiraju proizvodi koji svojim formulama zaista mogu da se upuste u bitku ublažavanja vidnog umora na licu, uvek im posvetimo pažnju, jer takvi pomoćnici nam, nažalost, uvek trebaju. Najnoviji na našem tržištu trenutno je Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream. Nadutost i znake umora u zoni oko očiju ova lagana kremica pobeđuje dejstvom prirodnih sastojaka (91% prirodnog je porekla) koji istovremeno hidriraju i dreniraju kožu. Kada dozvolite da u isto vreme u “akciju” krenu svojstva algi ledenih voda, salikornije i lavande, kao rezultat dobijete trenutno osveženu kožu u zoni oko oka. “Refresh” u nazivu proizvoda je odrednica koja zaista opravdava opis nove Draphin kremice. Kockice leda ubuduće koristite da nazdravite nekim novim uspesima, a hladne vrećice čaja neka ostanu u folderu “uradi sama” a na pitanje “šta ste radile prošle noći?” više nećete morati da odgovarate 😉 .
Prilikom izbora biljaka za formulu nove gel-kreme Darphin je birao biljke bogate vodom. Alge ledenih voda ručno su brane u vodama Severnog Atlantika, opstaju i na veoma niskim temperaturama, u smrznutoj vodi, akumulirajući nutriente kako bi preživele zimsku sezonu i nastavile da rastu sledećeg proleća. Sadrže 70% vode i odlično osvežavaju i kožu i poboljšavaju hidrataciju. Čine kožu ponovo svežom i poboljšavaju hidrataciju. Salikornija (salicornia herbacea) je biljka sa 92% vode u sebi. Poboljšava difuziju vode u koži zahvaljujući akvaporinima koji su brinu o obnovi kapaciteta hidratacije. Lavanda (butterfly lavander) usporava gubitak vode, vraća balans, čuva prirodnu barijeru kože koje postaje sjana i meka.
Kada kremicu nanesete na deo ispod oka osetićete onaj efekat hlađenja koji u ovoj formuli obezbeđuje polimer koji zadržava 4 puta više vode od hijaluronske kiseline i osvežava zonu oko oka. Uz pomoć malog masažera sa metalnom glavicom pomažete najnežnijoj i tankoj koži u očnoj regiji da na najefikasniji način apsorbuje teksturu kako bi iskoristila sve aktivne sastojke prirodnog porekla. Prepoznatljivog je mirisa, kao i cela Darphin Hydraskin linija, veoma je nežna, relaksira i vrlo prijatna za delikatnu zonu oko oka.
Ukoliko se razmišljate da li da probate Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream evo nekih prednosti koje vam mogu poslužiti kao dobre smernice.
– Trenutni osećaj hlađenja
– Trenutna i celodnevna, intenzivna hidratacija
– Redovnim korišćenjem smanjuje tamne kolutove
– Smanjuje nadutost
– Vraća zdrav i svež izgled očne regije
Cena: 4.470 din. (Metropoliten parfimerija i apoteke)

Povodom novog člana Darphin kolekcije u Metropoliten parfimeriji organizovana je Darphin Eye Care Party na kojoj nam je Darphin stručni konsultatnt Ivana Nikolić objasnila kako se koristi nova kremica i kako deluje na kožu, a uz zvuke džeza, šampanjac i egzotične zalogaje Miamiam restorana, u Beauty salonu smo odmah mogli da se uverimo u dejstvo ovog malog čarobnjaka.

Foto u video prilogu: Dragan Jereminov