UČESTVUJTE I VI: AVON POKLANJA DESET HIT GEDŽETA

 

Pravo je vreme da se poigrate bojama i isprobate novi, smeliji stajling i baš zato vam Avon predlaže da obnovite kolekciju ruževa, krejona, pudera i lakova za nokte koji će vam pomoći da osvojite omiljene gedžete svetskih trendseterki – iPhone 7 ili iPad Air 2!
Sve što treba da uradite je da odaberete omiljene make-up proizvode sa stranica 3-17 u Avon brošuri koja važi od 4. do 24. maja ili na www.avon.rs . Za svakih 1.199 dinara koje potrošite na ove proizvode dobićete kod uz pomoć kojeg možete da se registrujete na www.avon.rs/Mark kako biste učestvovali u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite jedan od pet iPhone-a 7 i pet iPad-a Air 2.
Ženski neseser nikada ne može da sadrži previše ruževa, zato je ovo idealan trenutak da isprobate neke od novih nijansi iz Mark i True kolekcija. Ukoliko želite da istaknete punoću usana, pravi izbor za vas je Avon Mark Plump It ruž za punije usne sa kolagenom koji će vašim usnama dati volumen, retinol će ih učiniti glatkim, dok će im kofein dati čvrstinu. Ako želite da se igrate upadljivim bojama, visoko pigmentovani ruževi iz Avon Mark Bold kolekcije biće vaši najbolji saveznici. Dostupni u širokoj paleti smelih nijansi, učiniće svaku kombinaciju upečatljivom i pomoći vam da pokažete svoju razigranu ličnost.

Neka vam neustrašiva Mark devojka, popularna Sara Jo, bude inspiracija prilikom odabira trendi ruževa! Na pitanje kako ruž doprinosi celokupnom stajlingu, Sara Jo ističe: “Ruž može potpuno da transformiše make-up look, zbog toga uvek nosim nekoliko nijansi u neseseru. Zahvaljujući tome, u par poteza mogu da prilagodim dnevni stajling večernjem izlasku, bez promene odevne kombinacije.”

Foto: press