PLAZMA KOCKA: NOVI SLATKIŠ KOJI ĆETE I VOLETI I OBOŽAVATI

Imam godina bezmalo ko Plazma ;). I sve smo ih provele zajedno. I na listi #BFF se našla. Normalno. Sve ove decenije bila mi je i doručak i ručak i užina i večera i slatkiš. Jela/jede se solo, udrobljena u mleko, a kad sam malo porasla otkrila sam čari umočenog štapića u teglicu eurokrema. Uh! Onda se u moderno vreme i Plazma modernizovala – dobila je čoko preliv, pa slanu sestru, pa sestricu sa lešnicima, pa sve to u mini verzijacama, u kesicama… Bilo je i nekih kratkih eksperimenata, cimet i jabuka, al iskreno, te mi se varijacije nisu dopale. Izgleda, nisam bila jedina. Uz nju sam rasla, učila, studirala, radila, a onda sam dobila malog kompanjona od koga sam povremeno kraduckala po neki štapić. Mada, moja ljubav je uvek bila jača – kompanjon pojede maksimum pola pakovanja, a ja, ja dok ne vidim kraj, s’ nadom da se u dno kesice zavukla samo još jedna Plazmica, ja ne stajem. Često me održavala u životu u onim kriznim trenucima kad se nema vremena ni da dišeš, a kamoli da jedeš. I ništa se promenilo nije. Skoro čitavih 50. godina!

Pred kraj ove 2018, kad nas sve obuzima ta praznična čarolija, kad se sumiraju i utisci i uspesi i iznose novi planovi, stiže jedno preukusno iznenađenje – Plazma Kocka. Kakav je to užitak, za mnoga čula! Zamisli samo kombinaciju ukusa – mlevena plazma i krem od iste, čokolada, lešnici i hrskavi vafl. Pa bingo! Od svih “Plazma projekata” do sada, ovaj najviše obožavam 😉 !


Pod sloganom „Ono što nedostaje za potpuni užitak“, iz kompanije Bambi stiže nam slatka inovacija i novi član Plazma porodice – Plazma Kocka. Novi oblik – novi ukusi. Slasna kombinacija jedinstvenog Plazma krema, bogatog nugat fila i hrskavog vafla, prelivenog finom mlečnom čokoladom i komadićima Plazme.
Plazma Kocka je upravo slatkiš koji je nedostajao potrošačima. Savršen izbor da ugodite svojim čulima, nagradite sebe ili obradujete najdraže slatkim poklonom. Verujemo da ćete Kocku zapakovati u novogodišnji paketić svim ljudima koje volite.

Foto: press