POBEDNICE METROPOLITEN BEAUTY BLOG AWARDS 2015.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_027Metropoliten parfimerija dodelila je po drugi put Metropoliten Beauty Blog Awards 2015 – nagrade za najbolje beauty blogerke u 2015. godini koje su otišle u ruke Nataše Kuzmanović, Dijane Golubović i Jelene Sazdanović Sušić.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_183U konkurenciji od 30 blogerki, stručni i nezavisni žiri – Jelena Milentijević (Blic Žena), Žana Korolija (Sito&Rešeto) i Ivana Vušković (Lisa) izabrao je tri najbolje autorke u kategorijama: najbolji blog, najbolji post o kozmetici iz asortimana parfimerije Metropoliten i najbolji post o parfemima iz asortimana Metropolitena.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_058
Stručni žiri: Ivana Vušković (Lisa), Žana Korolija (Sito&Rešeto) i Jelena Milentijević (Blic Žena)

Nagradu za najbolji beauty blog 2015. dobila je Nataša Kuzmanović, autorka bloga Uncle Abadash.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_090
Menadžer Metropoliten parfimerije Maja Milojević uručila je nagradu Nataši Kuzmanović

Za najbolji post o kozmetici iz asortimana Metropoliten parfimerije nagrađena je Dijana Di Golubović koja kreira blog Sasvim obična devojka.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_076
Maja Milojević i Dijana Di Golubović

Jelena Sazdanović Sušić, koja stoji iza bloga Beauty Axiom, dobitnica je nagrade za najbolji post o parfemima iz asortimana Metropolitena.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_072
Maja, Tijana Šipka i Jelena Sazdanović Sušić

Na koktelu priređenom u restoranu Epigenia Wine & Tapas Bar pobednicama konkursa za 2015. godinu nagrade je uručila Maja Milojević, menadžer Metropoliten parfimerije. Ovom manifestacijom Metropoliten parfimerija još jednom je potvrdila svoju podršku srpskim beauty blogerima, sa kojima će saradnju nastaviti i ubuduće.

Dario_Maric_Metropoliten_Epigenia_211

Foto: Dario Marić