PRAVO IZ HOLIVUDA STIGLA JE KOLEKCIJA KUPAĆIH KOSTIMA MO SWIMWEAR BRENDA

Inspirisane kalifornijskim zalascima sunca, Milica Opačić i Nikolina Jungić početkom ove godine boravile su u Los Anđelesu kako bi napravile editorijal za novu kolekciju kupaćih kostima MO Swimswear za leto 2020. Pored činjenice da su mesecima tražile najkvalitetnije prirodne materijale i da pažljivo osmišljavale modele kupaćih kostima, za ovu priliku uspele su da angažuju američkog fotografa Sama Damsheka, stilistkinju Viktoriju Mouru i manekenku Julianu Herz, lice njihove najnovije kampanje “Once Upon A Time In Hollywood”.
MO Swimwear se od samog početka izdvojio svojim kvalitetom krojeva, ali i materijala. U skladu sa svetskim modnim trendovima, gde se sve više dizajnera okreće prirodnim i održivim materijalima, MO Swimwear kolekcija za sezonu leto 2020. urađena je od trenutno najkvalitetnijih materijala za kupaće kostime na tržištu, te je važno istaći da je u pitanju poslednja generacija recikliranih materijala koji najmanje škode prirodi. Takođe, sve postave su izrađene od održivih i eko materijala, najviše vita materijala koji spada u održive tkanine izrađene od econyla, a zahvaljujući inovativnoj konstrukciji dvostruko je otporniji na hlor, sunce i kreme za sunčanje, samim tim ima i duži vek trajanja. Pored toga u MO Swimwear kolekciji za leto 2020. prisutna je i svetlucave španska likra, isprepletana finim tkaninama koje su održive.
Jednodelni i dvodelni, dizajnirani tako da odgovaraju različitim ženskim figurama, MO kupaći kostimi su i ove sezone minimalistički, bez suvišnih detalja, a paleta boja je u odnosu na prošlogodišnju i intenzivnija i bogatija. Čine je mahom tropske nijanse plave, roze, zelene, bebiplave, neonnarandžaste i pink, azurne, bakarne i neizbežne nijanse crne i bele. Pored jednobojnih, kolekcija ima i nekoliko modela kupaćih kostima sa animal i floral printom.

Foto: press