ROMANTIC SEDUCTION: NOVA KOLEKCIJA BILJANE TIPSAREVIĆ ZA PROLEĆE-LETO 2017.

Nakon osam uspešno realizovanih kolekcija koje su osvojile srca dama izgrađenog stila i sofisticiranog ukusa, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavlja najnoviju kolekciju za sezonu proleće/leto 2017. godine Romantic Seduction. Kolekcija nam priča priču o suptillnom zavođenju “odevenom” u romantičnost koju svaka dama nosi u sebi. Modeli naglašavaju sofisticirani seksepil savremene žene koja eleganciju nosi u stavu, a vešto koketira svim svojim adutima, a čitava kolekcija inspirisana je prirodom i umetnošću isticanja detalja kroz ručno rađene motive.

U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput svile, viskoze i čipke, a svakom modelu je posvećena posebna pažnja s obzirom na akcentovane detalje od ručnog rada u vidu veza, što ovoj kolekiji daje notu luksuza. Elegantne haljine za glamurozne događaje I neprikosnoveni kombinezoni učiniće da se i savremena dama oseća posebnom I zanosnom u modelima sa otkirvenim ledjima ili suptilno dubokim dekolteom. Pored savršeno skrojenih haljina od posebnih I unikatnih materijala posebna pažnja pažnja posvećena je i liniji klasičnih odela, suknjama i košuljama za celodnevne prilike, i to u širokom koloritu.

Najnovija kolekcija premijerno je predstavljena na reviji u Podgorici , a dostupna je u novootvorenom modnom studiju Biljane Tipsarević, u ulici Kralja Petra br. 42. kao i u salonu Madam Maya u Podgorici I salonu venčanica Glamur u Nišu.

Foto: press