ŠKOTSKI ŠTAND BIO NAJPOSEĆENIJI NA ČETVRTOM WHISKY FAIR U BEOGRADU

Beogradski Whisky Fair, četvrti po redu, okupio je u Beogradskom marketu više od 3.000 posetilaca i ljubitelja ovog popularnog napitka. Posetioci Sajma viskija uživali su u dobroj atmosferi, kako u toku dana, tako i tokom večernjih sati, u izuzetno bogatoj ponudi i programu, koji je pored više od 100 različitih vrsta viskija, nudio i brojne zabavne kutke, izuzetno zanimljive radionice i degustaciju različitih kuhinja koje se dobro kombinuju uz određene vrste viskija.

Šest štandova na sajmu ponudilo je viskije iz celog sveta i, iako je interesovanje za nekim egzotičnijim brendovima azijskih viskija bilo dosta veliko, ubedljivo najposećeniji štand ove godine bio je škotski. Posebno zanimljiv bio je Koktel štand, gde su poznati beogradski koktel majstori pravili koktele koji u svojoj osnovi imaju viski.
Whisky Fair svake godine nudi priliku da probate i nabavite i one brendove koji se nalaze samo u specijalizovanim prodavnicama pića, ali i one kojih i nema na našem tržištu.
U petak, 29. novembra, u 18 sati, u Beogradskom marketu organizuje se Aukcija otvorenih flaša, što je jedinstvena prilika za sve ljubitelje viskija da nabave neke od kvalitetnih i retkih brendova, jer sve one flaše koje su samo načete, biće dostupne po mnogo nižim cenama od standardnih.

Foto: Dejan Živadinović