ZAVIRITE U NJIHOV DOM I POTRAŽITE INSPIRACIJU ZA UREĐENJE SVOG

Zara Home & The Socialite Family, francuski sajt za dizajn enterijera i životne trendove modernih porodica, sarađuju na serijalu svakodnevnih porodičnih portreta koji je do sada obradio 4 priče. U njima se predstavlja životni prostor tokom svakodnevnih aktivnosti četiri moderne porodice iz Pariza.   

 

Porodica. Kako je definisati? Možda baš ovako – grupa koja SANJA, smeje se, igra i voli ZAJEDNO. Na koju UVEK možete računati. Koja je uvek tu, PRISUTNA, i to ne samo u dobrim vremenima.

U ovom zanimljivom serijalu priča, u svoje domove puštaju nas pravi ljudi, dopuštajući nam da vidimo njihov privatni život, njihov životni prostor i stil života.
Njihovi enterijeri oplemenjeni su nameštajem i raznovrsnim kućnim dekorom koji se može nabaviti u Zara Home radnjama. S obzirom na to kakav ritam života imaju, kao i kakve su im životne navike, svaka priča na različit način predstavlja ambijent u kome živi jedna moderna porodica.
Svake nedelje objektiv kamere zaviri “iza scene” domova urbanih roditelja, tj. njihovih prodica, a zatim njihovi moderni, inspirativni enterijeri postaju svima dostupni kao izvor inspiracije. Na sajtu The Socialite Family možete pročitati priče o originalnim i kreativnim ličnostima koje na svojstven način daju pečat modernom životnom prostoru, kombinovanju nameštaja i kućne dekoracije.
U ovoj priči otkrijte način razumevanja dekora porodice koju sačinjavaju Camille, Thomas i Muriel.

Foto: Zara Home