Bergasol kolekcija za zaštitu kože od sunca i bezbedno uživanje u letu

Bergasol je legendarni brend za zaštitu od sunca, koji je bio popularan sedamdesetih godina, a sada, pod okriljem kompanije Noreva, osvežen inovativnim formulacijama, može se naći i kod nas. Dermatološki ispitan, pouzdan i ekološki bezbedan, Bergasol nudi vodootporne preparate za optimalnu zaštitu od UVA, UVB, IR zračenja i plave svetlosti. Teksture i formule namenjene su svim tipovima kože. Revolucionarni aktivni sastojci štite kožu stimulacijom sinteze melanina i blokiranjem slobodnih radikala, čime štite DNK kože i sprečavaju njeno prerano starenje izazvano UV zračenjem, a „noreDRY“ tehnologija pruža momentalno upijanje na koži, bez ostavljanja belih i masnih tragova. U našim apotekama dostupne su dve Bergasol linije – Bergasol Expert i Bergasol Sublim.

Noreva Bergasol linija za zaštitu od sunca

Bergasol Expert linija proizvoda za zaštitu cele porodice

Bergasol Expert je linija preparata za sve prilike, za kompletnu i bezbednu zaštitu cele porodice, i dece od 3. godine života, a čine je:
BERGASOL Expert Mineralna krema SPF 50 – bez hemijskih filtera, sadrži cink oksid i titanijum dioksid (nano) za bezbednu i optimalnu zaštitu od UVA, UVB, IR zračenja i plave svetlosti. Idealna je za zaštitu kože osetljive na sunce ili hemijske filtere.
BERGASOL Expert Krema SPF 50+ i BERGASOL Expert Krema SPF 30 izuzetno će prijati onima koji imaju normalanu ili suvu kožu. Na vama je da odlučite da li vam je neophodna veoma visoka zaštita (SPF 50+) ili visoka zaštita (SPF 30) lica i tela.
BERGASOL Expert Fluid SPF 50+ je ultralagane teksture i najviše će odgovarati masnoj i kombinovanoj koži. Uz kompletnu zaštitu pruža mat efekat na koži, bez belih tragova i lepljivog osećaja.
BERGASOL Expert BB KREMA SPF 50+ (bež) sa prirodnim pigmentima postaće neizostavni deo vaše letnje rutine, u danima kada vam je neophodna dobra prekrivenost nesavršenosti na koži, ali i zaštita od štetnog zračenja.
BERGASOL Expert Mist SPF 50+ je vodootporan sprej za sve tipove kože. Omogućava veoma visoku zaštitu lica i tela. Zbog veoma lakog nanošenja idealan je za obnavljanje fotozaštite u toku dana, naročito ako imate šminku na licu.

Bergasol Sublim proizvodi preporučuju se brzo postizanje preplanulog tena

Bergasol Sublim proizvodi namenjeni su za odrasle, koji pored fotozaštite, žele i brže postizanje preplanulog tena, a kolekcija sadrži:
BERGASOL Sublim Mist SPF 30 lagane i vodootporne teksture, brzog upijanja i bez potrebe za razmazivanjem nakon nanošenja. Štiti od UVA, UVB, IR zračenja i plave svetlosti. Pogodan je i za lice i za telo, idealan je za osvežavanje tokom toplih letnjih dana.
BERGASOL Sublim ulje SPF 30 je mirisno, suvo ulje koje pruža optimalnu zaštitu kože lica i tela od sunčevog zračenja i pospešuje tamnjenje kože, uz antioksidantno dejstvo. A miriše božanstveno, ni nalik klasičnim “sunčalicama” koje mešaju tople morkse arome poput kokosa i vanile. Bergasol ulje je malo drugačije – miriše na korpu punu osvežavajućih citrusa.

noreva bergasol expert BB krema

Cene proizvoda mogu dosta da variraju, pa ukoliko želite da ih nabavite prvo dobro istražite online ponudu i otrkrijte gde su najpovoljniji.