Eucerin “Let’s Go For Gold Together” događaj okupio više od 700 zvanica

Let’s Go For Gold Together bio je ekskluzivni događaj koji je za više od 700 zvanica organizovao Eucerin Srbija. Ovaj glamurozni skup održan na Beogradskom sajmu okupio je dermatologe, farmaceute, predstavnike medija, influensere, prijatelje i saradnike sa kojima Eucerin blisko sarađuje tokom skoro dve decenije koliko je ovaj brend prisutan u Srbiji.

Eucerin Let’s Go For Gold Together događaj bio je prilika i za neke nove vesti

Nakon uvodnog spota sa porukom da je zdrava i lepa koža jedan od najvažnijih uslova našeg samopouzdanja i sreće, na sceni se pojavila plesačica na svili, nakon čega su se prisutnima obratili nova direktorka Eucerin Adriatic regije Dragana Palfi, dugogodišnja direktorka Eucerin Srbija, Nada Miletić Nevajda, sada na poziciji direktorke brenda Eucerin za Istočnu Evropu, i specijalista dermatologije profesor dr Dušan Škiljević, zamenik direktora Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije. Kroz atraktivnu prezentaciju govornici su prikazali uzroke i tok neminovnog procesa starenja kože i predstavili preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler linija, koji nude rešenja za sve aspekte anti-age nege kože.

Iz Eucerin Srbija mnogi nastavili karijeru u regionu i svetu

Završnica zvaničnog dela programa Eucerin “zlatnog događaja” iznenadila je publiku spektakularnom hologramskom prezentacijom unapređene Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity linije, koja nudi odgovor na sve izazove zrelih godina na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost koži i ujednačava ten! Fantastična atmosfera zaokružena je nastupom populne pevačice Ane Stanić i njenog benda. Na kraju zvaničnog dela programa na scenu je izašao i Eucerin Srbija tim, a mnogi od njih su, kako je istakla Nada Miletić Nevajda, zahvaljujući uspešnom radu u okviru Eucerin Srbija, sada angažovani u poslovanju brenda Eucerin u regionu i svetu.
– Hvala vam što koristitite, volite i što svako od vas na svoj način preporučuje Eucerin – zahvalila se na kraju obraćanja gostima Nada Miletić Nevajda.

eucerim tim
Eucerin tim
direktorka Eucerin Adriatic regije Dragana Palfi
Direktorka Eucerin Adriatic regije Dragana Palfi
nada miletić nevajda
Nada Miletić Nevajda, direktorka brenda Eucerin za Istočnu Evropu i profesor dr Dušan Škiljević
plesačica na svili eucerin
Plesačica na svili
“Let's Go For Gold Together”
Ana Stanić i bend

Foto: Todor Milivojević