Kontrast dve nijanse – krem i crna u kolekciji Love Around

Kontrast dve nijanse, krem i crne, izgleda bezvremenski, pomalo nostalgično, daje osećaj klasične elegancije, ozbiljnosti, pouzdanosti… Upravo zbog toga je izbor poslovnih dama koje neguju minimalistički, sofisticarni stil odevanja. Iako nema ni crvene ni pink boje, niti detalja u obliku srca, već je sušta suprotnost tom love-girly momentu, kolekcija od nekoliko modela sa kontrastom dve nijanse našla se u ponudi Love Around linije koju je Massimo Dutti pripremio povodom 14. februara ili Dana zaljubljenih.

kontrast dve nijanse

Krem je neutralna, umirujuća nijansa koja podstiče nove misli i ideje

Krem boja smatra se pepeljastom nijansom žute. Spada u grupu neutralnih boja i zapravo kombinuje svežinu bele i toplinu smeđih tonova. U spektru boja nalazi se negde između puteržute i mlečnobele. Ime je dobila po mlečnom proizvodu – kremu kao omiljenom dodatku desertima, mlečnim šejkovima i otmenim napicima od kafe. Odiše sofisticiranošću i klasičnom jednostavnošću. Psihologija kaže da ova boja predstavlja udobnost i otvorenost, umirujuća je i  podstiče nove misli i ideje.

Jednostavna sofisticiranost koju daje kontrast dve nijanse

Linija Love Around donosi modele koji kombinuju kontrast dve nijanse – krem i crne. Modeli su dizajnirani tako da se mogu kombinovati jedan sa drugim čime se uopšte ne remeti zamišljena dizajnerska vizija jednostavne sofisticiransti. Kardigani dugih i kratkih rukava i majice na bretele izrađeni su od pletiva a od vlakna su korišćeni 100 odsto pamuk, viskoza, poliamid i poliester, u zavisnosti od modela.

kontrast dve boje
Kontrastni pleteni kardigan kratkih rukava, 8.990 din.
kontastne nijanse
Majica na bretele, 4.590 din.
krem icrna nijansa
Kontrastni pamučni kardigan, 7590 din.

 

Foto: Massimo Dutti, Folder39