Lancome Le 8 Hypnose maskara poboljšana je serumom za još duže i gušće trepavice

Lancome Le 8 Hypnose maskara je najnovija kreacija ove kuće, u svetu lepote poznate kao predvodnik nauke o trepavicama još od 1967. godine. U formuli nove maskare Lancome sada spaja svoja znanja iz područja nege kože i oblikovanja trepavica kako bi kreirao luksuznu maskaru, i podigao je na sasvim novi nivo kako bi dame doživele maskaru kao nikada do sada. Le 8 Hypnose maskara ojačana je koncentratom 8 aminokiselina, najzastupljenijih molekula u keratinu za trepavice, koji sačinjava našu kosu, kako bi iznova gradila strukturu trepavica i isticala njihov izgled i mekoću. Formula sadrži 91% crnog balzama za negu i 5% shea butera – intenzivno crna formula bez voska trepavice čini raskošnim i gustim, a she buter brine se da budu meke. Le 8 Hypnose maskara tako postaje prva Lancôme maskara za volumen sa negujućim serumom, ali – bez voska.

Lancome-LE-8-HYPNOSE-maskara cena

Lancome Le 8 Hypnose maskara bez voska neguje trepavice koje postaju gušće i duže

Polazeći od dubokog razumevanja načina na koje žene koriste maskaru i razloga zbog kojih je neke žene izbegavaju, Lancome je dizajnirao maskaru koja će se svideti čak i ženama koje taj korak preskaču u svojoj rutini šminkanja. Ako takvih uopšte i ima. Zahvaljujući novoosmišljenoj formuli, maskara Le 8 Hypnose daje odgovor na sve najčešće probleme koji prate odabir neke maskare – od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica prilikom uklanjanja maskare. Lancome Le 8 Hypnose maskara otvara novo poglavlje jer reč je o make-up proizvodu koji neguje trepavice i vremenom ih revitalizuje, pružajući trenutno veći volumen trepavice.
Maskara trepavicama obezbeđuje:
– vidljiv volumen
– trepavice su meke i guste
– maskara je nadogradiva, dajući još veći volumen trepavicama
– trepavice izgledaju duge i elegantne
– maskara se lako uklanja i ne ostavlja crne tragove ispod očiju
– formula neguje trepavice koje izgledaju jače i gušće što se može videti već za 4 nedelje nakon korišćenja.

le 8 hypnose maskara cena dinaralancome HYPNÔSE LE 8 MASKARa

8 kao simbol beskonačnosti

Simbolika broja 8 dolazi od 8 aminokiselina koje ulaze u satav formule, a i pakovanje maskare dizajnirano je u obliku “osmice”. Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, što je ujedno i oznaka snage. Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla, sa odgovarajućom ergonomskom četkicom – i obe su u obliku broja 8. Staklena ambalaža je toliko luksuzna da imate utisak kao da u rukama držite malo umetničko delo – mini staklenu skulpturu! Simbolika oblika broja 8 takođe predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakovanje napravljeno je od recikliranog stakla i može se ponovo reciklirati. Globalna kampanja za prvu Lancôme negujuću maskaru za volumen predstavlja dve brend ambasadorke – Amandu Seyfried i Zendayu.
Cena: 4.509 dinara.

le 8 hypnose maskara cena

Foto: Lancome press