Udružili se Viber i Spotify – spremite se za žurku i nenadmašno muzičko iskustvo

Viber i Spotify svojim partnerstvom donose nenadmašnu ponudu, jer Rakuten Viber korisnici sada mogu da uživaju u besplatnom probnom periodu. Rakuten Viber, kao omiljena aplikacija za bezbednu i privatnu komunikaciju među mesendžerima, objavio je partnerstvo sa globalno priznatom muzičkom striming platformom Spotify. Zahvaljujući ovoj saradnji, Viber korisnici moćiće da uživaju uz svoju omiljenu muziku, bez reklama i oflajn, na jednoj od najvećih muzičkih striming platformi, korišćenjem ponude za besplatno tromesečno probno korišćenje Spotify Premium paketa, ili uz 90 posto popusta na isti – u zavisnosti od dela sveta iz kojeg korisnici potiču.

viber i spotify

Uz Viber i Spotify na raspolaganju 100 miliona pesama

Viber se ponosi ogromnim brojem korisnika širom sveta, a naročito u regionima centralne i istočne Evrope i Azije-Pacifika, u kojima beleži i 98 odsto udela na tržištu. Imajući to u vidu, on predstavlja idealnu platformu za dalju popularizaciju Spotify usluga u novim sredinama.
Generalni izvršni direktor Rakuten Vibera, Ofir Ejal, sa velikim entiuzijazmom opisuje ovu saradnju:
– Muzika je oduvek bila moćni vid komunikacije među narodima sveta i Viber je, kao aplikacija za komunikaciju, srećan da im u tom smislu služi. Cilj i želja svih u Viberu je da našim korisnicima pružimo niz zabavnih funkcionalnosti koje se lako koriste – i to je upravo ono što
ova saradnja nudi. Udruživanjem snaga sa Spotify, Viber ne samo što obogaćuje živote svojih korisnika izuzetnim muzičkim iskustvom, već konsoliduje svoj status kao vodeće super-aplikacije.

– Sa uzbuđenjem stupamo u saradnju sa Viberom i upoznavanjem sa njegovom strastvenom zajednicom korisnika na tržištima na kojim naša platforma tek treba da raste u popularnosti. Kroz ovo partnerstvo Viber će nesumnjivo pružiti značajnu dodatnu vrednost u odnosima sa svojim korisnicima. Uz pristup ka više 100 miliona pesama na Spotify korisnici Vibera će moći da slušaju svoju omiljenu muziku, ali i otkriju nove zvezde muzičke scene – izjavio je Mark Hazan, potpredsednik sektora za razvoj poslovanja i partnerskih odnosa kompanije Spotify.

Proverite da li ste preuzeli najnoviju verziju aplikacije Viber

Ova ponuda biće dostupna Viber korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama će biti u mogućnosti da besplatno aktiviraju premium pretplatu u trajanju od 3 meseca. Za probu premijum paketa usluga, opunomoćeni korisnici moraju biti iz gorenavedenih zemalja, da su stariji od 18 godina, novi ili postojeći korisnici usluga Spotify, a koji prethodno nisu koristili gorenavedene usluge u svojim zemljama, niti su bili pretplatnici bilo kog “Spotify Premium” paketa usluga.

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam. Na ovaj način će Viber korisnici od sada imati pristup najboljoj muzici na svetu – kada god požele i bilo gde boravili! Za pristup ponudi, proverite da li ste preuzeli najnoviju verziju aplikacije Viber na ovom linku.

viber

Foto: press