UN ÉTÉ DE CHANEL je beauty događaj na Jadranu na koji ste svi pozvani

UN ÉTÉ DE CHANEL je jedinstven beauty događaj na obali Jadranskog mora na koji vas poziva kuća CHANEL kako biste istražili njen svet lepote. Spajajući privlačnost pitoreskne hrvatske obale sa elegancijom kuće Chanel, ova manifestacija osmišljena je kao zanimljiv letnji događaj i poziva turiste da otkriju mirise iz čitave Chanel parfemske kolekcija, kao i makeup novitete. Ovaj beauty događaj održava se na prelepom Lungomare trgu u Rovinju – postavljen je ispred hotela Grand Park, kao otvoreni prostor pored marine, u koji prolaznici mogu slobodno da uđu.

chanel rovinj 2023 UN ÉTÉ DE CHANEL

UN ETE DE CHANEL je mesto gde se možete upoznati sa parfemskim klasicima, ali svim novitetima

I fasada i enterijer prostora u bež nijansi peska animirani su najnovijim letnjim kampanjama. Posetioci će biti u prilici da pogledaju poseban displej sa Chanel šminkom, uključujući i letnje novitete – kolekciju Les Beiges ​​za 2023. i najnovije kreacije za negu kože iz linije N°1 de CHANEL. U ovom beauty prostoru takođe će biti predstavljeni i kultni mirisni klasici, ali i LES EAUX DE CHANEL i LES EXCLUSIFS DE CHANEL kolekcije.

Probajte makeup novitete ili namažite nokte

U svakom trenutku posetioci mogu da dobiju besplatan stručni savet, personalizovano 15-minutno beauty savetovalište o makeup proizvodima, nezi kože ili parfemima, a dame će moći i da nalakiraju nokte omiljenom Chanel nijansom laka za nokte. Manifestacija je otvorena od 1. juna do 20. avgusta 2023. godine, svakog dana od 9 do 22 sata na lokaciji  Šetalište Vijeća Evrope, Lungomare Plaza, Rovinj, Hrvatska.

UN ÉTÉ DE CHANEL"

UN ÉTÉ DE CHANEL"

chanel rovinj 2023

rovinj chanel 2023

UN ÉTÉ DE CHANEL"

UN ÉTÉ DE CHANEL"

rovinj chanel 23

 

Foto: CHANEL Beauty press