VENN korejska kozmetika – više efikasnosti uz manje preparata

Venn kozmetika je kombinacija 25 godina korejskog iskustva u istraživanju nege kože sa čistim, inteligentnim formulama, klinički dokazanim i vidljivim rezultatima. Sažimajući mnogobrojne korake čuvene korejske rutine, Venn nas ohrabruje na pristup “manje je bolje” uvodeći višenamenske preparate “All-In-One Concentrate”. Uz nekoliko patentiranih tehnoloških inovacija, Venn nudi efikasnosti uz smanjenje broja preparata u svakodnevnoj nezi. Na ovaj način smanjuje mogućnost da se nizanjem različitih preparata iritira koža, ili da se sastojci međusobno inaktiviraju ili blokiraju penetraciju.

venn korejska kozmetika

Venn kozmetika sadrži patent rastvaranja u vodi snažnih anti-age sastojka

Venn “Concentric Technology” koristi nekoliko patentiranih tehnologija – za isporuku sastojaka, njihovo rastvaranje i 3D hidrataciju. Concentric Technology omogućava da se nanese i više od 20 slojeva aktivnih sastojaka u jednom višenamenskom koncentratu. Da bi raznorodni sastojci imali neometanu penetraciju u kožu, koristi se “Multi-Layer Vehicle Delivery”, napredan sistem isporuke sa višestrukim slojevima nosača hidrofilnih i hidrofobnih aktivnih sastojaka.
Patentirani sistem rastvaranja sastojaka doneo je inovaciju upotrebe panaks žen-šena, koji se, inače, slabo rastvara u vodi, pa ranije nije mogao da bude iskorišćen u optimalnoj koncentraciji. Uz Venn patent on se može rastvarati u vodi do koncentracije od 40 procenata. Tako dobijen patentirani Ginsenoside Compound K – aktivna supstanca žen-šena, snažan je anti-age sastojak za učvršćivanje kože i antioksidant podjednake ili veće snage od vitamina C.

Formule su čiste i inteligentne, bez kontroverznih sastojaka

Venn preparati pogodni su za sve tipove kože, podržavajući njen mikrobiom kao prvu liniju odbrane. Venn patentirani Microbiome Balance System sadrži sertifikovani “biome friendly” kompleks prebiotika, postbiotika i probiotskih fermenata. Formule su čiste, bez kontroverznih sastojaka poput ftalata, parabena, sulfata, sintetičkih mirisa i boja. VENN je posvećen održivosti i koristi “eco-friendly” rešanja za ambalažu kad god je to moguće.

VENN se u Srbiji ekskluzivno prodaje u MET + na Vračaru (Njegoševa 46) ili na metropolitenonline. 

venn korejska kozmetika
Synbiotic Defense Mist 100ml, 9.700 din.
venn korejska kozmetika
Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum 30ml, 14.745 din.
venn skincare
Age-Reversing All-In-One Concentrate 50ml, 22.180 din.

 

Foto: Met+ press