MAX&Co. kolekcija jesen/zima 2022. u fokus stavlja kaput jarkih boja

MAX&Co. kolekcija jesen/zima 2022. predstavljena je u radnji ovog brenda u Galerija tržnom centru. Uz prijatno druženje, stilista Ašok Murti je prisutnim damama prikazao trendove za aktuelnu sezonu, nakon čega su one smelije prihvatile izazov da same naprave svoju omiljenu kombinaciju.

MAX&Co kolekcija

MAX&Co. kolekcija i ove sezone prednost daje kaputima

MAX&Co. dama želi avanturu i glamur. U kolekciji jesen/zima 2022. oseća se uticaj uzbudljivih 70ih i opušteni, androgeni stil glumice Dajan Kiton iz tog perioda, koji donosi radosnu mešavinu individualnosti, stila i glamura. Više nego ikada MAX&Co. insistira na ličnom stilu. Heroj MAX&Co. kolekcije je kultni kaput, koji se i ove sezone vraća u živahnoj paleti boja – od travazelene do nebeskoplave. I poručuje – Budi smela!

Preovlađuju komadi koji se mogu nositi kako god želite – teksas prsluci, suknje, haljine kombinovane sa šljokicama, prugama i šalovima. Muški karirani blejzer je ključna investicija, nosiva 24 sata dnevno. Boho se vratio u stilu hipi-šika. I ključni akcenat je mešavina – cvetni printovi se nose sa prugama, a duksevi ispod odela od vinila, eksplozija boja vidljiva je u celoj liniji, dok pletivo ide uz sve.

Kolekcija za elegantne žene

MAX&Co. sa ponosom predstavlja i novu modnu capsule kolekciju Pony Ride, najnovije poglavlje u svojoj &Co.LLABORATION seriji kreiranoj u partnerstvu sa dizajnerom Efisio Rocco Marras, kreativnim direktorom I’M Isola Marras. MAX&Co. je savremeni modni brend omiljen zbog svojih originalnih, raznovrsnih i pažljivo napravljenih kolekcija, koje nose elegantne žene širom sveta. Deo je Max Mara Fashion Group, a ekskluzivni franšizni partner brenda MAX&Co. je kompanija Triple Jump Group, koja u svom porfoliju ima više svetskih brendova i robnih marki.

˛MAX&Co jesen 2022

˛MAX&Co jesen 2022

˛MAX&Co jesen 2022

˛MAX&Co jesen 2022

Foto: Marina Bugarčić, MAX&Co. press